Bøgelund vil ikke savne Bellamy

Der bliver ikke noget gensyn mellem Manchester Citys Craig Bellamy og AaB's Kasper Bøgelund, når holdene i næste uge mødes. Det er AaB'eren ganske tilfreds med.

For AaB's højre back Kasper Bøgelund er det en særligt god nyhed, at Manchester Citys Craig Bellamy sidder udenfor med en skade, når danskerne i næste uge tager hul på de to Uefa Cup-opgør mod englænderne i Manchester.

Sidst, de to mødtes, var i november på Brøndby Stadion, da Danmark tog i mod Wales i en testkamp, hvor Bellamy voldte Bøgelund store problemer i walisernes venstreside. Craig Bellamy afgjorde endda kampen ved at score det eneste mål efter 77 minutter. På det tidspunkt var Kasper Bøgelund dog allerede
blevet skiftet ud.

- Ja, jeg kender ham jo lidt fra den kamp, hvor jeg havde mine problemer, siger Kasper Bøgelund.

- Han er jo bare lynende hurtig, så det er klart, at
Manchester City er svækket af hans skade, men på den anden side, så er det et Premier League-hold, og der er ingen tvivl om, at de har en god reserve, siger Kasper Bøgelund, der dog ikke ved, hvem manager Mark Hughes vil vælge i stedet for Bellamy.

- Men jeg kan ikke forestille mig, at det bliver en, der er
lige så hurtig som Bellamy, siger han.

Til gengæld regner AaB-backen med at få sig en interessant oplevelse i form af mødet med brasilianeren Robinho, der i Uefa Cup-kampen hjemme mod FC København gjorde livet svært for Bøgelunds kollega i FCK, Zdenek Pospech.

- Det bliver selvfølgelig specielt at spille over for ham, men vi har i de europæiske kampe været utrolig gode til at hjælpe hinanden, og det er der behov for, når man møder sådan en spiller, siger Kasper Bøgelund.

AaB's svenske træner Magnus Pehrsson spekulerer dog ikke over, at Craig Bellamy sidder uden for i kampene mod nordjyderne.

- Det er klart, at det er en god spiller, men jeg tror ikke,
at det bliver afgørende. Det har jeg faktisk ikke rigtig tænkt over endnu, siger Magnus Pehrsson, der først torsdag vil begynde at gøre sig overvejelser om de kommende ottendedelsfinaler mod Manchester City.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland