Bølgen af røverier i Nordjylland fortsætter

[size=3]Hele to røverier fandt sted i henholdsvis Nørresundby og Aalborgs vestby mandag aften. Kedelig tendens mener Nordjyllands Politi. [/size]

Kl. 19.43 bliver Kvick Spar på Skansevej 42 i Nørresundby udsat for røveri. Gerningsmanden truer med en stor kniv en 17-årig pige til at udlevere kassebeholdningen. Røveren forsvinder derefter i ukendt retning.

Røveren beskrives som 17 til 20 år, 185 til 190 cm høj, almindelig af bygning. Han bar sort jakke og sort hue.

Omkring et kvarter senere kl. 20.00 bliver Super Best på Kastetvej 103 i Aalborg udsat for røveri. Her kommer to gerningsmænd ind i butikken. Den ene truer med en pistol og den anden med en kniv. De slipper af sted med et mindre pengebeløb og kører af sted i en sølvfarvet Mazda formentlig en 323. Signalementet af røverne er sparsomt. Den ene bar sort jakke og hue og bar et hvidt halstørklæde.

- Det er simpelthen for groft med alle de røverier det har været på det seneste. Det er som om det har grebet om sig. Og det er jo kun små beløb de kommer af sted med. Og det går jo ud over unge mennesker hver gang, som oplever at blive truet med enten pistol eller kniv, siger Vagtchef Poul Badsberg.


Seneste nyt

fra Nordjylland