Boligblok raseret af stormen

Boligblokken på Rømers Have i Nørresundby blev hårdt ramt af stormen i nat. Store dele af tagkonstruktionen blev blæst ned.

Stormen natten til søndag gik hårdt ud over en boligblok på Rømers Have i Nørresundby. Bygningen, som er administreret af Nørresundby Boligselskab, mistede en tredjedel af taget under nattens uvejr.

- Jeg sad inde i min stue og lagde mærke til stilladset ovre på den anden side af vejen. Men så lige med et, der lød der et mega brag. Det kunne jeg fornemme, at det var ovre på den anden side af huset. Da jeg kom ud kunne jeg se, at der lå spær og sager ovenpå vores garage, siger Per Skau, der er formand for Nørresundby Boligselskab.

Tømrermester ved H.O.L. Byg, Erik Toppenberg, har fået opgaven med oprydningen efter stormen.

 - Det er noget af en opgave. For det første, så skal der ryddes op her. Og så er det jo hele tagkonstruktionen inklusiv spær, lægter og plader, der mangler deroppe på taget. Siger Erik Toppenberg.

Tømrermesteren håber at kunne have dækket hullerne i taget ned i løbet af fjorten dage. Indtil da bliver hullerne midlertidigt lukket med presenninger.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland