Boligforening meldt til politiet

 Boligforening meldt til politiet

Hirtshals Boligforening bliver nu meldt til politiet for bedrageri. Det har Hjørring Kommune her til aften besluttet. Det er indkøb til privat forbrug for mellem 60.000 og 70.000 kroner der ligger bag anmeldelsen.

- Vi har måttet konstatere at der er lavet en form for bedrageri mellem 60 og 70.000 kroner fra en vicevært og derfor har vi som kommune besluttet, at der skal foregå en politianmeldelse, siger borgmester Finn Olesen (Soc.Dem.), Hjørring Kommune.

Det er Hjørring Kommune der har tilsynspligten over for boligforeningen, men nu er det op til politiet, at undersøge de økonomiske forhold nærmere.

- Vi forventer, at politiet undersøger sagen og vi forventer, at hvis det er nødvendigt, at der skal træffes nogen dom i en sag som denne her, så gør myndighederne det, siger Finn Olesen.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar til sagen fra Hirtshals Boligforeningen. Foreningen holder tirsdag aften ekstraordinær generalforsamling på baggrund af de økonomiske uoverensstemmelser og efter formanden har fået et mistillidsvotum fra sine medlemmer.


Seneste nyt

fra Nordjylland