Boligrådgiver redder lejere

Syv ud af ti lejere bliver reddet, inden de bliver sat på gaden. Det er resultatet efter Frederikshavn Boligforening har ansat Kalle Olsen, der fungerer som beboerrådgiver.

Det oplyser P4 Nordjylland.

Kalle Olsen kan hjælpe familier, der af den ene eller anden grund er kommet bagud med huslejen, og det har givet pote.

- De er glade for, at det enorme åg er taget af deres skuldre, og at der alligevel i den sorte sorte tid kunne findes en løsning, fortæller Kalle Olsen.

  
Han blev ansat for to år siden, og han har siden haft sin daglige gang blandt de knap 3300 beboere, der er i Frederikshavn Boligforening.

 
- Ud fra det kunne vi se en idé i, at vi var en forlænget arm over for kommunerne. Vi er jo lidt tættere på den enkelte borger. Og det er en stor fordel både for os som boligforening, men også for den enkelte beboer, fortæller bestyrelsesformand i boligforeningen Bjarne Wallentin.

 
Udover at hjælpe lejere, der er kommet i bagefter med huslejen, kan Kalle Olsen også hjælpe med nabostridigheder og andet uro i afdelingerne.

 
- Vi får forhåbentlig nogle tilfredse beboere ud af det. Et andet formål er jo, at vi så kan fastholde beboerne i vores afdelinger. Og det er jo også med til at nedsætte de omkostninger, vi tidligere har haft på det her område, fortæller Bjarne Walentin.


Seneste nyt

fra Nordjylland