Bonus på 70 millioner til nordjyderne

Foto: Nationalbanken

De 83.000 medlemmer af TryghedsGruppen i Region Nordjylland får udbetalt i alt 70 millioner kroner i medlemsbonus.

Det er andet år i træk, at nordjyderne kan se frem til en bonus fra TryghedsGruppen. Kunder i Tryg får 8 procent af deres betalte forsikringspræmier for 2016 i medlemsbonus.

- I 2016 udbetalte vi for første gang en kontant bonus til vores medlemmer i Region Nordjylland og resten af Danmark. Det gentager vi i år. I alt kommer TryghedsGruppens medlemmer til at modtage 70 mio. kr. alene her i regionen, siger Jens Bigum, formand for TryghedsGruppens regionale råd i Region Nordjylland. 

Et godt årsresultat på 1.785 millioner kroner før uddelingerne i TrygFonden, der blandt andet går til hjertestartere og kystlivreddere, har givet TryghedsGruppens repræsentantskab muligheden for at give medlemmerne en bonus:

- Vi har over en årrække haft en solid og stabil økonomi, og de stærke resultater for 2016 gør, at vi igen i år har mulighed for at udbetale et højt bonusniveau samtidig med, at vi styrker TrygFondens almennyttige indsatser, siger Søren Kristiansen, der er administrerende direktør for TryghedsGruppen. 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord