Bookmaker giver Horsens favoritværdigheden mod Vendsyssel

NordicBet har AC Horsens som klare favoritter i playoffkampene mod Vendsyssel FF.

Vi kommer i næste sæson ikke til at have tre nordjyske hold i Superligaen, som vi alle lige nu håber på og drømmer om. Vi har chancen fordi Vendsyssel FF med en andenplads i NordicBet Ligaen - 1. division - skal spille playoffkampe mod AC Horsens om en plads i landets bedste fodboldrække.

Men chancen er lille, hvis man spørger bookmakeren Nordic Bet. De har Bo Henriksens Horsens-mandskab som storfavoritter til at vinde over to kampe, og så må Vendsyssel FF altså kæmpe videre i 1. division næste sæson.

- Vi ser Horsens som klare favoritter over de to kampe. Vendsyssel har virkelig spillet en stærk sæson, og der er al mulig grund til at være stolte i Hjørring og omegn. Men vi så også i kampen mod Hobro, at de særligt fremad banen mangler den sidste kvalitet. Og det bliver ikke bedre af, at man mangler Thomas Dalgaard, udtaler pressechef i NordicBet Thomas Holm med henvisning til at Vendsyssels næstmest scorende spiller, Thomas Dalgaard, måtte udgå af kampen mod Hobro med en skade. 

NordicBet er så overbeviste om at Horsens overlever i Superligaen, at de giver pengene blot 1,38 gange igen, hvis man skulle spille på det udfald. Spiller man til gengæld på Vendsyssel er der penge at tjene, for her kan man få pengene 2,85 gange igen hos Nordic Bet.

Hos Danske Spil er odds på udfaldet henholdsvis 1,35 og 3,00. Hos Bet365 er det ikke muligt at spille på om Horsens overlever i Superligaen, men man kan spille på deres nedrykning og få sine penge 2,80 gange igen, hvis Vendsyssel skulle overraske. 

Kampen spilles onsdag klokken 18 og Horsens har fået fornøjelsen af at have hjemmebane i første kamp. I den anledning har Vendsyssel FF, som de også gjorde det i forbindelse med Hobro-kampen, arrangeret bustur for de trofaste fans, så de nordjyske Superliga-aspiranter kan få maksimal opbakning i den vigtigste kamp for klubben nogensinde. Samtidig bliver det muligt, hvis man ikke kan komme til Horsens, at se kampen i Hjørring Biocenter, der kalder kampen på det hvide lærred for en gyserfilm.


Seneste nyt

fra Nordjylland