Bookmaker: - Vi tog fejl af Hobro

Hobro har fået en langt bedre start på Superligaen end forventet. Derfor ligner klubben ikke længere nogen stensikker nedrykker.

Superliga-debutanterne fra Hobro blev før sæsonen ikke levnet mange chancer for at overleve i landets bedste række. De blå-gule har dog været langt bedre end forventet i sæsonens første to kampe, og derfor betragter bookmakerne ikke længere klubben som en stensikker nedrykker.

- Nu er der kun spillet to kampe, men vi må som bookmaker indrømme, at vi tog fejl af Hobros topniveau. Vi vidste udmærket, at nordjyderne er et sammenspillet kollektiv, men at de offensivt skaber så mange chancer og bringer så mange spillere i modstandernes felt er ret overraskende, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hobro vandt premierekampen mod OB med 2-1 og tabte søndag med samme cifre i Randers. Før sæsonen fik man kun 107 kroner igen, hvis man spillede 100 kroner på, at Hobro ville rykke ned. Nu kan man hente 122 kroner ved at spille en hundredkroneseddel på Hobro som nedrykker.

- Med tiden må vi så se, hvor langt oprykkergejsten rækker, men sikkert er det, at vi ikke længere ser Hobro som en stensikker nedrykker, hvilket vi gjorde for blot to uger siden, siger Tonni Munk Jensen.

Hobro er stadig favorit til at rykke ned. Nordjydernes nærmeste konkurrenter i kampen om overlevelse bliver ifølge bookmakerne Silkeborg, OB og FC Vestsjælland.


Seneste nyt

fra Nordjylland