Bookmakere tror på Michelin-stjerner til Nordjylland

Foto: TV2/Nord

Uddelingen af Michelin-stjerner er lige om hjørnet og bookmakerne tror på, at der er mere end en michelinstjerne på vej til Nordjylland.

Gryderne summer af spænding på mange af landets restauranter forud for årets uddeling af Michelin-stjerner. Hvis man skal tro bookmakerne, så er der mere end en stjerne på vej til Nordjylland. 

 

Bookmakerne tror på det i år, da der har været vedholdende rygter om, at 2016 bliver året, hvor Michelin-guiden bevæger sig uden for de to største danske byer. De to nordjyske restauranter, der har de bedste odds, er ifølge NordicBet Mortens Kro i Aalborg og Ruths Gourmet i Skagen. 

"Mortens Kro har gennem en årrække leveret gastronomi på et meget højt plan, og chefkok Morten Nielsen har ikke lagt skjul på sine Michelin-ambitioner. Ruths Gourmet er også et godt bud på en Michelin-restaurant. Omgivelserne er fantastiske, og niveauet er højt, siger NordicBets odds sætter Tonni Munk Jensen, om Michelin kandidaterne.

De eftertragtede stjerne bliver uddelt onsdag. d. 24 februar omkring klokken 10.30. Så der får vi se, om de Nordjyske spisesteder kommer på Michelin-guiden. 

Nedenunder kan du se, hvordan du får dine penge igen, hvis du vælger at satse på, at det er i år falder stjerne af til de nordjyske restauranter.

 

Får Nordjylland sin første Michelin-stjerne?

Ja                  1,20
Nej               4,00

 

Hvilke nordjyske restauranter får mindst én Michelin-stjerne?

Mortens Kro                        1.60
Ruths Gourmet                   1.70

 

Flere nyheder fra TV2 Nord