Borgere i chok over sexsag i Manna

Den nye sag om misbrug af børn chokerer i den lille by Manna.

Torsdag rullede endnu en sag om sexmisbrug i Brønderslev Kommune. Denne gang handler det om en sag i den lille by Manna, lidt uden for Brønderslev. Ifølge TV2/Nords oplysninger blev seks børn i sidste uge tvangsfjernet fra familien på grund af mistanke om seksuelle overgreb på et eller flere af børnene. Det er endnu uvist, om det er forældrene, der er under mistanke for overgrebene.

Sagen ryster borgerne i den lille by.

- Jeg synes, at det er ganske forfærdeligt, og man forstår slet ikke, at det kommer så tæt på en, siger Connie Nielsen fra Manna. 

- Det er forfærdeligt at høre, at sådan noget sker. Det er ligemeget, hvor det sker. Det er chokerende lige meget hvad, siger Sanne Johansson, der bor i nabobyen Thiese.

Sagen fra Manna kommer ovenpå flere sager om sexmisbrug af børn i Brønderslev Kommune, blandt andet den såkaldte Serritslevsag, og også den seneste sag, hvor fire mænd er sigtet for seksuelt misbrug af børn, heriblandt en 78-årig oldefar til børnene.

- Det er jo nærmest hver dag, man hører om en ny sag om sexmisbrug af børn her i Nordjylland. Det er uhyggeligt. Rystende, siger Thorkild Olesen fra Brønderslev.


Seneste nyt

fra Nordjylland