Borgmester i ekstase: - Jeg er ydmyg overfor Piraternes guld

Festen er først lige startet, og i eftermiddag hyldes ishockey-mestrene på rådhuset - hele byen er inviteret. Se reaktioner fra spillere, direktør og borgmester efter kampen.

Da Aalborg Pirates i aftes endelig afsluttede den 37 år lange ørkenvandring uden DM-guld med en suveræn 6-1 sejr over Herning Blue Fox i et propfyldt Gigantium, lød startskuddet samtidigt til en kæmpe fejring og hyldest af danmarksmestrene. 

Der er uden tvivl blevet fejret godt og grundigt hen over aftenen og natten, men de nye guldhjelme skal luftes. Festlighederne startede allerede i aftes med fest i Jomfru Ane Gade, men allerede i eftermiddag fortsætter festen. 

Klokken 15.30 ankommer spillere, trænere, ledere og folkene omkring holdet til Aalborg Rådhus, hvor borgmester Thomas Kastrup-Larsen tager imod til hyldest og fejring. 

Indtil da kan du gense nogle af de mange glade reaktioner umiddelbart efter, guldet var nordjydernes i indslaget ovenfor.

- Hold kæft, hvor fedt! Det er ubeskriveligt, jubler den dobbelte målscorer Julian Jakobsen, inden han får medaljen om halsen. 

- Det er godt nok tirsdag, men det gør ikke noget. Vi var klart det bedste hold i dag, så guldet er fuldt fortjent, siger Mikkel Højbjerg om Piraternes nedsabling af uldjyderne. 

Også borgmester Thomas Kastrup-Larsen var på isen efter slutfløjt og bøjede sig i støvet for de nykårede mestre. 

- Jeg er bare så glad. Det er stort og fantastisk. Klubben havde kæmpe udfordringer for tre år siden, strammede ballerne, satsede på egne talenter, og nu har de vundet The Double. Kæmpe respekt for Pirates, siger han om sejren. 

Om få timer mødes spillere og borgmester igen til en ny fejring, og resten af byen er også inviteret til at deltage i hyldesten. 


Seneste nyt

fra Nordjylland