Borgmester lover mere end han kan holde

 Borgmester lover mere end han kan holde

I valgkampen lovede han at Gigantium primært skulle bruges af Aalborg DH. Men alene i oktober har klubben fået aflyst sin træning i hallen 21 gange.

Aalborg DH træner i øjeblikket på må og få. I dag var der plads i Tornhøjhallen i Aalborg.

- Det er jo ikke optimalt at vi skal træne i 10 forskellige haller rundt om i Nordjylland, når vi er en håndboldligaklub. Vi er ikke tilfredse med situationen, siger Henrik Carlsen, der er sportschef i Aalborg DH.

I oktober er træningen aflyst 21 gange i Gigantium. Det til trods for at borgmester Henning G. Jensen (Soc.dem.) under valgkampen gav et løfte. Den 9. november 2005 sagde han på TV2/Nord at:

"hallen primært skal bruges til Aalborg DH, til store koncerter og andre store begivenheder. Og i hverdagen er det Aalborg DH, der skal træne der og Firmasport"

Henning G. Jensen ville i dag ikke kommentere, hvad han har lovet under valgkampen. Han siger dog at han ikke har fået nogen henvendelse fra Aalborg DH.

3 år efter valget er realiteten at Gigantium huser flere og flere messer og andre arrangementer.

- Jeg erkender at vi har et problem i forhold til de faste lejere og den måde de planlægger deres arrangementer på. Har borgmesteren lovet for meget? Det vil jeg ikke forholde mig til. Borgmesteren har sagt noget på et tidspunkt, som ikke er det samme der gælder i dag. Konceptet er et andet., siger kulturrådmand i Aalborg Kommune, Henrik Thomsen (SF).

Ironien flød over I Aalborg DH, da man fandt ud af at en af aflysninger skyldes et isshow. Et isshow, der skal holdes i håndboldhallen, selvom der ligger en ny stor skøjtehal lige ved siden af.

Også AaB, Aalborg KFUM og Visse IF er ramt af de mange aflysninger af træninger og kampe i Gigantium.


Seneste nyt

fra Nordjylland