Borgmester serverede rekordlang borgmesterstang

Rebilds borgmester Leon Sebbelin var lørdag ude i et uofficielt rekordforsøg med måske verdens længste borgmesterstang.

Valgtid er ikke altid lig med valgflæsk.

I hvert fald ikke i Rebild Kommune. Her har borgmester Leon Sebbelin (R) nemlig skiftet flæsket ud med en mere sød variant, nemlig borgmesterstang, da han lørdag var på gaden i Støvring med ikke så meter kage.

- Vi har her, og jeg har lige målt ud mikroskopisk nøjagtigt, 17,5 meter borgmesterstang, lød den overbevisende vurdering fra Leon Sebbelin.

Og han må om nogen vide det, for han har selv tilbragt de sidste mange aftener i køkkenet, hvor han har bagt og bagt og bagt.

- Vi har forsøgt at skrive til Guiness Rekordbog, for vi har ikke kunnet opspore, at der er en rekord på området, men vi er i hvert fald sikre på, at selv om der var, så ville vi slå den i dag med en halv meter. Det er jeg helt overbevist om, siger Leon Sebbelin. 

Resultatet af de borgmesterlige anstrengelser kunne nydes på Bytorvet i Støvring, og kagen trak både vælgere og politiske modstandere til. En af dem var Bitt Juul Jensen, der stiller op i kommunen for Enhedslisten.

- Leon Sebbelin og jeg er jo ikke enige på ret mange områder, men ind i mellem kan vi godt finde fælles fodslag, sagde hun grinende om indslaget i den kommunalpolitiske valgkamp.


Seneste nyt

fra Nordjylland