Borgmester tog første spadestik til udvidelse af Bislev Mejeri

Tirsdag tog Bislev Mejeri hul på en stor udvidelse af virksomheden - og dermed også en fremtidssikring.

Bislev syner ikke af meget på landkortet, og da slet ikke i en tid hvor de fleste virksomheder har travlt med at centralisere og rykke produktionen til større byer tættere på motorvej.

Men mejeriet i Bislev er der ingen, der rører ved - tværtimod blev der tirsdag taget første spadestik til en stor udvidelse af mejeriet. Og dermed tegenr fremtiden for Bislev Mejeri lysere.

- Det bliver jo ikke bedre. Det er jo fantastisk at få lov til, lød det fra en begejstret borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S), der fik lov til at tage det første store spadestik.

Udvidelsen består af nye lagerfaciliteter og er en del af Bislev Mejeris investeringsplan for 2018, som skal sikre mejeriets ansatte og give bedre plads til produktionen, siger mejeriejer Laura Rindom.

- Det er et vigtigt skridt for os for at være klar til fremtiden. Vi får et langt bedre internt produktionsflow og får sikret de arbejdspladser, vi har, siger Laura Rindom.

Også for borgmester i Aalborg Kommune var spadestikket og udvidelsen en glædelig begivenhed.

- Hvis ikke der bliver investeret i vores produktionsvirksomheder som for eksempel Bislev Mejeri, kommer vi i en situation, hvor det på sigt kan komme til at lukke. Nu bliver der investeret og udviklet på det. Det er med til at fremtidssikre ting, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Udvidelsen vil stå klar i udgangen af 2018.


Seneste nyt

fra Nordjylland