Borgmester: - Vendelbohus kan blive ny musikskole

Når Hjørring Revyen i 2018 rykker ind i Vendsyssel Teater efterlader det Vendelbohus tomt. Byrådet skal nu se, hvad det gamle teater skal huse.

Kontrakten er underskrevet. Hjørring Revyen flytter officielt fra Vendelbohus fra og med 2018. Det betyder, at det gamle teater, der har huset revyen i 43 år kommer til at stå tomt. Og det er endnu uvist, hvad der skal ind i de tomme lokaler.

- Vi ikke afgjort det endnu, men jeg vil sige, at det her giver nogle nye muligheder for huset, fordi det er ingen hemmelighed, at Hjørring Revyen har været en klods om benet i tre måneder hver sommer i forhold til nogle af de ting, der har været drøftet, siger borgmester i Hjørring Kommune Arne Boelt.

Blandt mulighederne er byens musikskole. Musikskolens fremtid skal nemlig allerede drøftes på byrådets juni-møde.

- Det er jo blandt andet på tale om musikskolen skal bygges i nærheden af teatret, eller om den skal være her på Vendelbohus, siger borgmesteren.

Ifølge Arne Boelt vil det kræve en renovering Vendelbohus før nogle nye kan flytte ind, og det kan blive en dyr fornøjelse.

- Vi har jo lige fået et tal, fordi vi har bedt om det, der fortæller, at vi skal bruge 27 millioner på renovering af blandt andet tag, og det kan jeg ikke lige se, hvordan vi skal finde. Men det er noget af det, vi skal se på i byrådet for at vurdere Vendelbohus fremtid, siger borgmester i Hjørring Kommune, Arne Boelt, på et pressemøde.


Seneste nyt

fra Nordjylland