Borgmesterkontoret i Aalborg flyttes

I uge 19 flytter Borgmesterkontoret i Aalborg til Aalborg Øst. Her kan borgmesteren og medarbejder bruge ugen på at se forskellige institutioner, virksomheder og områder. Derudover har borgerne også mulighed at møde Thomas Kastrup-Larsen og medarbejderne.

Fra den 4.-8. maj flytter Borgmesterkontoret ind i Kvarters- og Sundhedshuset i Aalborg Øst. Borgerne får her mulighed for at møde Thomas Kastrup-Karsen og medarbejderne til åbent kontor og et borgermøde.

"Det er rigtig vigtigt, at vi kommer ud og besøger og oplever vores dejlige kommune. Vores plan er, at vi vil flytte Borgmesterkontoret ud af de faste rammer på Boulevarden to gange om året; én gang om foråret og én gang om efteråret. Som det første sted har vi valgt Aalborg Øst, og det har vi gjort, fordi den bydel er super spændende," siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune.

Thomas Kastrup-Larsen og hans medarbejdere skal ud at besøge forskellige virksomheder, institutioner og områder i Aalborg Øst. Borgmesteren skal blandt andet i praktik som murer, besøge Sommerfuglehaverne og undervise på Herningvejens Skole om det politiske liv.

Om torsdagen d. 7. maj klokken 19-21 bliver der afholdt et åbent borgermøde i Kvarters- og Sundhedshuset. Der vil være mulighed for at borgerne i Aalborg Øst kan stille spørgsmål og komme med forslag til udviklingen i bydelen. Derudover fortæller Thomas Kastrup-Larsen om sine visioner og tanker for området, og Ole Nielsen fra Himmerlands Boligselskab fortæller om renoverings- og byggeprojekter i Aalborg Øst.

"Det er vores plan, at vi skal besøge mange andre steder, men nu prøver vi konceptet af og ser, hvordan det fungerer at have kontor et andet sted end på Boulevarden 13," siger Thomas Kastrup-Larsen.

De 11 borgermøder

Alle møder afholdes samtidigt 7. maj fra klokken 19 til 21.

Aalborg Kommune:
Sundheds- og Kvartershuset
Fyrkildevej 7

Jammerbugt Kommune:
Tranitten, Tranum
Uglevej 6

Brønderslev Kommune:
Hjallerup Kulturhus
Nørre Allé 3

Hjørring Kommune:
Hjørring Gymnasium og HF
Skolevange 23

Frederikshavn Kommune:
Hotel Viking, Sæby
Frederikshavnsvej 70

Læsø Kommune:
Havnen, Østerby 

Thisted Kommune:
Frøstrup Kro, Frøstrup
Storkevej 1

Morsø Kommune:
Musikværket, Nykøbing
Gasværksvej 60

Vesthimmerlands Kommune:
Vitskøl Kloster, Ranum
Viborgvej 475

Rebild Kommune:
Business Park Nord, Støvring
Østre Allé 6

Mariagerfjord Kommune:
Multihuset, Øster Hurup
Langerimsvej 7-9

Seneste nyt

fra Nordjylland