Børnehave i Hadsund får grønt flag for andet år i træk

 Børnehave i Hadsund får grønt flag for andet år i træk

Bondegårdsbørnehaven Regnbuen i Hadsund har for andet år i træk fået tildelt det grønne flag af Friluftsrådet som tegn på institutionens indsats i natur- og miljøprojektet 'Grønne Spirer'.

Grønne Spirer er Friluftsrådets grønne mærkningsordning for børneinstitutioner. Udeliv, naturoplevelser og miljøforståelse er i centrum i Grønne Spirer.

Børnene i bondegårdsbørnehaven Regnbuen har arbejdet med flere projekter, hvor natur- og miljøforståelse har været en del af den daglige indlæring hos børnene. Projekterne har blandt andet indeholdt en høstfest, affaldssortering, læren om skovens dyr og ture til fjorden for at undersøge, hvad der findes dér.

Arbejdet med projekterne er blevet fotograferet og beskrevet i handleplaner, som siden er sendt til Friluftsrådet som dokumentation. Dén arbejdsgang kan pædagog i Regnbuen, Sanne Hammer, godt lide. Hun siger:
- Det holder os til ilden, at vi skal dokumentere forløbene. Vi får ikke bare et flag forærende, selv om vi fik et grønt flag sidste år.

Tirsdag den 19. maj klokken 12 vil borgmester H. C. Maarup hejse det grønne flag i børnehaven Regnbuen under overværelse af institutionens børn og voksne, ligesom børnenes forældre er inviteret.


Seneste nyt

fra Nordjylland