Bortført piges forældre sender opråb om at være på vagt

 Forældrene til den 10-årige pige, der i går ved højlys dag blev bortført tæt på sit hjem i Hjortdal, har hængt et opslag op på Hjortdal Skolens hoveddør.

I opslaget sender de et opråb til andre forældre om at være på vagt, ligesom de skriver "gud ske tak og lov for", at datteren nu er hjemme, "Men hun er selvfølgelig mærket af oplevelsen og meget utryg og bange."
 
Pigen var onsdag eftermiddag på vej hjem fra skole og svømning, da en mand i en bil pludselig overfaldt hende bagfra og tvang hende ind i bilen.

Bortføreren kørte pigen rundt i nærområdet i cirka ti minutter - uden at sige noget som helst. Ved Nørtorupvej, seks kilometer fra pigens bopæl, siger pigen selv, at hun gerne vil af, og det kommer hun.

Den lille landsby Hjortdal er rystet over episoden.

-  Det er forfærdeligt. Jeg har selv mindre søskende og tænker da på, hvis nu han kunne finde på at gøre det igen, siger Daniel Joensen fra Brovst.
Marianne Simonsen  fra Hjortdal er rystet over, sådan noget kan ske i den lille landsby, og hun kigger nu en ekstra gang i bybilledet, hvis hun ser en fremmed bil et sted.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland