Bostonterrieren Buller halser forrest i hundeindsamling

Næsten 50 hunde gik søndag tur i Drastrupskoven ved Aalborg i den gode sags tjeneste.

Det er lige før, bostonterrieren Buller ikke rører jorden med sine forpoter - så begejstret er han for at gå en søndagstur med næsten 50 andre hunde, at han pisker derudaf og forsøger at sætte lidt mere fart i sin ejer, Franck Krogh, på vej rundt i Drastrupskoven ved Aalborg.

Men tempoet er sindigt, og hundene hilser på hinanden og snuser undervejs. For det her er ikke nogen sprint det her, men derimod en gåtur i den gode sags tjeneste. Det er faktisk noget så fantastisk som hunde, der samler ind til andre hunde.

- Min kone og datter deltog i arrangementet sidste år, mens jeg var på arbejde. Så i år tænkte jeg, at det skulle gentages. Det er jo et godt formål. Vi socialiserer hundene og hjælper Dyrenes Beskyttelse på samme tid, siger Bullers far, Franck Krogh.

Gåturen er arrangeret af Maxi Zoo i Aalborg som sammen med Dyrenes Beskyttelse samler penge ind til hunde på internater. Hundeejerne giver 25 kroner for at være med, og Maxi Zoo lægger 10 kroner mere i kassen for hver deltagende hund. Alle pengene går til Dyrenes Beskyttelse.

- Pengene bliver brugt på hunde med særlige behov. Det kan være hunde, som er angste, eller som er blevet behandlet forkert og derfor kræver lidt ekstra omsorg på internaterne, siger Torben Pihl fra Dyrenes Beskyttelse.

Han gik selv med turen på og var glad for at se, at så mange hunde og deres ejere deltog. 

Arrangementet foregår over hele landet, og arrangørerne regner med at samle godt 60.000 kroner ind. 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland