Boulevarden skal renoveres igen? igen

Aalborgs kendte Boulevard kan ikke klare trykket fra de tunge bybusser og derfor skal den smukke granitbelægning igen have en overhaling

Den smukke gade blev ellers indviet under pomp og pragt så sent som i november 2005, men den særligt indkøbte norske granit har givet gaden problemer fra dag 1.

Belægning har allerede været renoveret en gang ? og på mandag starter den anden renovering på kun to år.
De konservative forlanger nu, at Aalborg Kommune tager en politisk konsekvens. Partiets byrådsmedlem Vibeke Gamst siger:

- Vi skal have bybusserne helt ud af centrum. De hører slet ikke hjemme inde midt i en by.

De konservative mener, at Boulevarden efterhånden er blevet en politisk skandale, fordi gaden er blevet en økonomisk belastning for Aalborg Kommune.

Bystyret har erkendt, at der er store problemer med den kendte gade, og ingeniørfirmaet Cowi er hyret til at yde eksperthjælp.

Teknisk rådmand Mariann Nørgaard (Venstre) vil dog ikke uden videre sige farvel til busserne i byens centrum, men åbner dog en dør på klem:

- Vi kan ikke undvære busserne på Boulevarden, men jeg vil give ret i, at der nok kører for mange busser i dag. Jeg synes vi skal kigge kritisk på køreplanerne, for at se om vi kan undvære så mange som muligt.

Renoveringsarbejdet på Boulevarden begynder på mandag igen? igen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord