BOYZONE til Skovrock i Aalborg

 BOYZONE til Skovrock i Aalborg

Det irske boyband BOYZONE kommer, som det eneste sted i Danmark, til Aalborg den 4. august.

Folkene bag Skovrock kalder koncerten det hidtil største scoop, når BOYZONE giver koncert i Skovdalen som et led i deres stort anlagte "Brother Tour".

Turneen følger op på deres album "Brother" fra sidste år, der er en hyldest til det afdøde bandmedlem Stephen Gately, der pludselig døde i oktober 2009.

I februar og marts har Boyzone turneret i England og Irland, en tur der blandt andet har fyldt så store steder som "Wembley Arena" og "The O2" i London, og som har givet fantastiske anmeldelser til de 4 medlemmer Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy og Shane Lynch og deres stort anlagte shows.

Boyzone har siden starten i 1993 skabt utallige hits, bl.a. ikke færre end 6 nummer 1 hits i UK og 9 nr. 1 hits i Irland. Og sætlisten fra koncerterne i London lover særdeles godt.

Flere af bandets medlemmer har sideløbende med Boyzone solokarrierer kørende. Med størst succes Ronan Keating, der var vært for Eurovision Song Contest 1998, hvor Boyzone også optrådte. I 2009 vandt han Dansk Melodi Grand Prix med "Believe Again" sunget af Brinck.


Seneste nyt

fra Nordjylland