Brand i beboelsesejendom: Flere evakueret

Flere beboere i en ejendom på Herluf Trolles gade fem blev torsdag eftermiddag evakueret, da der udbrød brand i en lejlighed.

Der blev set røg fra en lejlighed i Herluf Trolles Gade 5 torsdag eftermiddag, hvilket sendte politi og brandvæsen afsted til ejendommen. Det var en nabo, der opdagede røg fra hoveddøren og altanen, der slog alarm. Politiet kunne ved deres ankomst ikke komme ind i lejligheden på grund af den kraftige røgudvikling.

Branden opstod i en 5-etagers ejendom, hvor hele opgangen ifølge Nordjyllands Politi blev evakueret.

- Når der meldes om brand i en beboelsesejendom, tager vi det selvfølgeligt meget alvorligt, derfor bliver der evakueret, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi Henrik Beck.

Da brandvæsenet får adgang til lejligheden, konstaterer de, at der er ild i køkkenet og området omkring. Der er tale om glemt mad på komfuret, der er brudt i brand. Nordjyllands Beredskab får dog hurtigt ilden under kontrol.

- Hele lejligheden er blevet røg og sodskadet, så den er ikke længere beboelig, siger indsatsleder fra Nordjyllands Beredskab Anders Brosbøl.

Beboeren i lejligheden var ude at lufte sin hund, da branden opstod, der er derfor kun tale om materiel skade ved branden.


Seneste nyt

fra Nordjylland