Brand lukker svømmehal og motionscenter i DGI Huset Aabybro

Foto: DGI Huset Aabybro

En brand, der opstod natten til onsdag, lukker svømmehallen i DGI Huset Aabybro onsdag og motionsrummet på ubestemt tid.

DGI Huset Aabybro må lukke sin svømmehal onsdag og holde sit motionsrum lukket på ubestemt tid, efter en brand pludselig opstod i træningsrummet natten til onsdag. 

Det skriver DGI Huset Aabybro på sin facebookside. 

Branden opstod i en stepmaskine i centrets motionsrum, der selvantændte omkring midnat. Branden spredte sig herefter hurtigt til resten af træningsrummet. 

- Det er rigtig træls. Heldigvis har vi et rigtig godt brandsystem, der hurtigt gik i gang og alarmerede brandvæsenet, der rykkede ud med det samme. Var de kommet bare en halv time senere, var det gået helt galt, siger Claus Nørgaard Poulsen, direktør i DGI Huset Aabybro. 

Brandvæsenet fik hurtigt branden under kontrol, men motionsrummet samt omklædningsrummene til svømmehallen har lidt svære sodskader. 

00:22

En brand brød i nat ud i motionsrummet i DGI Huset Aabybro. Det var en stepmaskine, der selvantændte, og branden spredte sig herefter hurtigt til resten af træningsrummet.

Luk video

- Det største problem er skaderne i motionsrummet, der må lukke de næste dage. Vi har haft rengøring på hele natten og taget prøver på, om der er noget farligt i luften, men vi bliver nødt til at køre på halv drift det næste stykke tid, siger Claus Nørgaard Poulsen. 

Derfor må svømmehallen holde lukket onsdag, men direktøren håber, at den allerede kan åbne igen i morgen, torsdag. Hallerne er uden brandskader og bliver allerede i dag brugt af skolelever. 

DGI Huset Aabybro vil opdatere løbende om situationen på sin facebookside, ligesom medlemmerne bliver kontaktet. 

 

Forsiden lige nu