Bravo Tours sender nordjyder til Kenya

Fra januar bliver det muligt at rejse fra det kolde Nordjylland til safari i Kenya.

Det sker, når Bravo Tours i januar sender det første fly med sol- og safarihungrende turister afsted fra Aalborg Lufthavn til sol og varme i Kenya. 

Henover vinteren letter fire fly med to ugers mellemrum med kurs mod stranden og savannen i Kenya. 

Nyheden blev præsenteret i formiddags på et pressemøde i Aalborg Lufthavn, og direktøren for Bravo Tours glæder sig over, at han fra januar kan flyve nordjyderne fra Aalborg og helt til Kenya.

- Det er jeg rigtigt glad for, fordi det er første gang nogensinde, at der er fly til Afrika fra Aalborg. Og jeg er glad for at præsentere noget, jeg selv synes er fantastisk. Der er mange steder i verden, som er unikke, men det er det største, når man tænker på de oplevelser, der ligger i en safari, siger administrerende direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj. 

Direktøren er helt overbevist om, at nordjyderne vil have godt at slippe væk fra kulden og i stedet tage på badeferie og safari. 

- Ja, det synes jeg. Det er verdens bedste ferieform. Det er der, hvor man virkelig kommer hjem og har oplevet noget helt unikt og fantastisk, som man ikke kan opleve andre steder. Så det er virkelig noget stort, siger han. 

Safari- og ferieturene varer to uger, og Bravo Tours flyver til Kenya fire gange i løbet af vinteren. Første afgang er den 17. januar. 


Seneste nyt

fra Nordjylland