Bredsdorff-Larsen stopper

01:23

Træner Foto: Ivan Bitsch

1 af 2

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen stopper i AaB Håndbold efter denne sæson.

Direktør Jan Larsen har indledt jagten på ny træner efter den nuværende cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen har valgt ikke at fortsætte som træner i Aalborg Håndbold.

-Jeg har haft en spændende periode i AaB Håndbold. Først og fremmest et berigende samarbejde med spillerne i dagligdagen og en uforglemmelig tid med alle i organisationen omkring AaB Håndbold, siger Peter Bredsdorff-Larsen, der bl.a. kan se tilbage på DM-triumfen i maj sidste år.

-Udviklingen efter vores DM-guld har budt på mange forskellige udfordringer, bl.a. med nedlæggelsen af AaB Håndbold - og det er en medvirkende årsag til, at jeg har besluttet at stoppe efter denne sæson, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

-Jeg ønsker alt godt for det fremtidige håndboldprojekt i Aalborg og vil sammen med holdet bruge alle gode kræfter på, at vi også i denne sæson får medaljer til AaB, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Direktør Jan Larsen har været glad for samarbejdet med Peter i de tre år han har været i klubben.

- Vi håber og tror, at det lykkes Peter og holdet at toppe på det rigtige tidspunkt igen i denne sæson, så samarbejdet kan afsluttes med medaljer. Vi ønsker Peter held og lykke i fremtiden.

-Vi er i fuld gang med at finde en ny træner, ligesom vi inden for den nærmeste fremtid vil præsentere nye spillere til næste sæsons trup, siger Jan Larsen.

Flere nyheder fra TV2 Nord