Briller indtager Nordjylland Live studiet

I aften klokken 19.30 fylder vi studiet med briller, fodboldstøvler og surfbræt. Og du kan godt glæde dig, for vi løfter blandt andet sløret for, hvor mange briller Mogens har samlet ind til Tanzania.

Mogens nærmest tripper i spænding for at få lov til at afsløre, hvor mange briller han i samarbejde med nordjyderne har indsamlet til Tanzania.

Han tager i aften en kvindelig gæst med i studiet, der for nogle år siden donerede et par briller til Afrika. I aften får hun for første gang lov til at se levende billeder af den person, brillerne gav 'nyt' syn.

I Klitmøller er interessen for surfing eksploderet, og det betyder at forventningerne til dette års PWA Hawaii World Cup, der finder sted på mandag, blot er endnu større. Vi får i aften besøg af Kenneth Danielsen, der er en af Danmarks bedste bølgewindsurfere i Danmark.

Vi bliver i sportens tegn, når vi aften får besøg af Jeppe Curth, der har lovet at give nordjyderne et godt indblik i, hvordan den helt rigtige fodboldstøvle ser ud.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

BRILLER I MASSEVIS. Det er Nordjylland Live studiet fyldt med i aften, og Mogens tripper af spænding for at få lov til at afsløre en hemmelighed. Se med 19.30.

Posted by TV2 Nord on 10. september 2015


Seneste nyt

fra Nordjylland