Bro skal binde Støvring bedre sammen

Planer om at binde Støvring Ådale sammen med resten af Støvring er vedtaget i byrådet.

Rebild Byråd har nu godkendt den samlede udviklingsplan for den del af Støvring Ådale, der ligger umiddelbart øst for banen.

– Vi har fået en udviklingsplan for området, der lever op til vores vision for området. En plan som skal sikre at vi får et levende og attraktivt område, hvor borgerne har lyst til at opholde sig, leve og bo. Vi ønsker en bydel der skal bruges af fællesskabet – et område for hele Støvring, lyder det fra borgmester Leon Sebbelin (Rad.Venstre).

Området ligger meget centralt, og det er byrådets ambition, at det skal bidrage til udviklingen af hele byen. Ifølge borgmesteren skal den nye bydel også tjene til at binde Støvring by mere sammen.

– Planen rummer også en ny vigtig forbindelse over banen. En gang- og cykelbro der skal binde Støvring Ådale sammen med resten af Støvring. Vi ser meget frem til at se de spændende ideer blive til virkelighed de kommende år, siger Leon Sebbelin.

I første omgang skal kommunen udarbejde en rammelokalplan for området, som kommer i offentlig høring senere på året. Hvis alt går vel, vil salg af de første byggegrunde kunne ske omkring årsskiftet 2019/2020.

Rebild Kommune understreger at det langt fra er sikkert det går så hurtigt, da der er mange ting der skal falde på plads. Herefter vil området blive bebygget i etaper over en årrække. Der bliver ikke udstykket parcelhusgrunde til private i området.


Seneste nyt

fra Nordjylland