Brønderslev Banegård spærret: Politiet frygter for bombe i bagageboks

Nordjyllands politi frygter, at der ligger sprængstof i en bagageboks på Brønderslev Banegård. Derfor er banegården spærret og bomberryderne er på vej.

Nordjyllands Politi har spærret Brønderslev Banegård, fordi de frygter, at der ligger sprængstof i én af bagageboksene på stationen.

- Vi har afspærret af hensynet til borgernes sikkerhed og for at sikre myndighedernes arbejdsro, mens de arbejder på stedet, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.

quote Når vi får sådan en information, tager vi ingen chancer. Vi har rekvireret eksperter fra Forsvaret, og vi har sendt yderligere personale fra politi og brand til stedet

Vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, Henrik Skals.

Nordjyllands Politi blev opmærksomme på den pågældende bagageboks, da de under patruljering tidligere på aftenen observerede to mænd, der opholdt sig ved bagageboksen.

Den seneste tid har Nordjyllands Politi sat ekstra ind mod indbrud, og politiet mistænker netop disse to mænd for at have stået bag flere indbrud. Derfor skred politiets straks til anholdelse af de to mænd, som er henholdsvis 32 år og 27 år. Den ene mand kommer fra lokalområdet.

I forbindelse med anholdelsen blev politiets interesse henledt på en bagageboks på banegården, som de altså frygter indeholder sprængstof.  

- Når vi får sådan en information, tager vi ingen chancer. Vi har rekvireret eksperter fra Forsvaret, og vi har sendt yderligere personale fra politi og brand til stedet, siger Henrik Skals.

Han understreger, at borgerne i området skal forholde sig roligt og i øvrigt respektere politiets afspærringer.

De to mænd er foreløbig sigtet for at overtræde våbenloven.

Opdateret klokken 22:18:

Ifølge TV2 Nords oplysninger har Nordjyllands Politi fundet en kasse med en række glas, som indeholder en form for væske.

Kassen har de fundet i den pågældende bagageboks på banegården. Rulle-Marie er netop nu i færd med at analysere, hvad glassene indeholder.

Nordjyllands Politi forventer, at det vil tage et par time, før de ved, hvad glassene indeholder.

 
 
 
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

Seneste nyt

fra Nordjylland