Brøndbyspiller straffet efter Fortuna-opgør

Foto: Michael Andersen

Videooptagelser dokumenter, at Brøndby-angriber Sanne Troelsgaard rev Line Jensen i håret i en pokalkamp, hvilket Fodboldens disciplinærinstans straffer med to spilledages karantæne.

Skærtorsdag den 17. april 2014 blev kampen mellem Fortuna Hjørring og Brøndby IF i kvindernes landspokalturnering spillet på Hjørring Stadion med en 2-1 sejr til Brøndby IF som resultat.

I slutningen af kampen udspillede der sig en episode, hvor Sanne Troelsgaard fra Brøndby rev Fortuna-spiller Line S. Jensen i håret, hvilket Fortuna Hjørring efterfølgende indberettede til Fodboldens disciplinærinstans.

I henhold til § 1i 1)b i de disciplinære bestemmelser fik Michael Rasmussen, der dømte kampen, forelagt et tv-klip af episoden, og erkendte efterfølgende, at han ikke havde set forseelsen i kampen, men efter at have set TV optagelserne, var han ikke i tvivl om, at forseelsen burde have medført udvisning for voldsom adfærd.

Brøndby-spilleren er nu idømt to spilledags karantæne. Derfor kan Sanne Troelsgaard ikke være med i næste opgør mod Fortuna.

Fodboldens disciplinærinstans har også besluttet at idømme Brøndby en bøde på 3.000 kroner, da Brøndby-spilleren Sanne Troelsgaard heller ikke fremgik af holdskemaet til pokalkampen mod Fortuna Hjørring.

Flere nyheder fra TV2 Nord