Brønderslev-huset er en turistattraktion

Huset ved Brønderslev, hvor ti børn angiveligt er blevet mishandlet og seksuelt misbrugt af deres forældre, er blevet til en makaber turistattraktion, som folk rejser langvejs for at se. Det fortæller naboer til huset til TV2/Nord.

Nedbrydningsmaskinerne er godt i gang med at slette alle spor på ejendommen, og det glæder naboerne. For siden sagen rullede for 15 måneder siden har grunden vrimlet med nysgerrige mennesker, der vil tage billeder og se rædselsejendommen med egne øjne. Flere små turistbusser med pensionister har sågar været på besøg fortæller naboerne.

- Jeg synes det er tragisk, at det bliver så stort et tilløbsstykke, og at den elendighed der er foregået her på ejendommen er så interessant, at folk vil komme langvejsfra for at se det. Det er tragisk at nogen er så nysgerrige, siger naboen Svend Guldhammer, der har set så mange 'katastrofeturister' at han for længst er holdt op med at tælle.

I dagens udgave af Ekstra Bladet kan man se familiens private billeder og breve. De stammer fra to usb nøgler, som en person har taget her fra huset, og der forarger den nye ejer Jens Poulsen.

- Jeg synes det ligner gravrøveri. Jeg kan ikke forstå at der er nogen der vil nedværdige sig til at gå ind og rode i andres private ejendele og så viderebringe dem alle mulige steder. Det er ulækkert, siger Jens Poulsen til TV2/Nord.

Hvad der skal ligge på grunden, når den er ryddet er endnu ikke afgjort. Men naboerne frygter at turiststrømmen ikke er forbi endnu.

- Nu kommer der selvfølgelig nogen, der skal se den tomme grund, men jeg håber at det er knap så interessant siger Svend Guldhammer.


Seneste nyt

fra Nordjylland