Brønderslev på jagt efter guld

 Brønderslev på jagt efter guld

Brønderslev Hot Shots kan søndag vinde klubbens første danske mesterskab nogensinde, når de spiller DM-finale i Århus mod Hafnia fra Amager.

Brønderslev gjorde det af med de forsvarende mestre fra Frederikshavn Bulldogs i semifinalen. Nu venter Hafnia i finalen, og her kan Brønderslev vinde det mesterskab, som klubben er jagtet i en del år men aldrig vundet.

Modstanderen i finalen er Hafnia fra Amager, som vandt grundspillet i østkredsen.

Hafnias største profiler, er landsholdets anfører og pointmaskine, Jesper Schow Petersen, samt den lille dansk/italienske troldmand, Danielle Berardino, der har et hav af danske landskampe på sit CV. Udover de to, har Hafnia et af de største talenter i Danmark lige pt, nemlig den 19-årige center Ilias Nielsen. Han spiller med en karisma og en autoritet, som havde han spillet i flere årtier.

- Vi kender deres styrker og svagheder, så derfor er det op til os selv, at være kloge nok til at udnytte det. Vi er så tæt på klubbens første DM guld nogensinde, som vi kan komme, og det ved spillerne. De er ikke et sekund i tvivl om, at nu skal det være, siger Brønderslevs sportschef Thomas Lodberg.

I damefinalen er der også nordjysk deltagelse, i det Outlaws fra Frederikshavn er storfavoritter. Holdet har ikke tabt en kamp i denne sæson, og står med gode muligheder for endnu en gang at vinde DM-guldet.


Seneste nyt

fra Nordjylland