Bruun klar til marokkaner-møde

Pandrupbokseren Kasper Bruun er i skarp træning frem mod sin syttende professionelle kamp.

Den nordjyske bokser Kasper Bruun er på vej mod sin syttende kamp som professionel. Det sker når han 15. december går i ringen i Aalborg ved et stævne arrangeret af Euro Event, som han Bruun og fem andre boksere i stalden.

Indtil videre har Kasper Bruuns professionelle karriere budt på 15 sejre og en enkelt uafgjort kamp, og næste udfordring bliver en af de hårdere, når den 25-årige Pandrupbokser skal stå overfor den 37-årige marokkaner Tarik Madni.

- Han har bokset en del kampe over mange omgange, så jeg tror, han er en barsk gut, siger Kasper Bruun, som for tiden har al sin energi forkuseret på kampen mod den rutinerede marokkaner.

Tarik Madni har 17 sejre i 22 kampe, og han har også bokset titelkampe. Samtidig er han en modstander, der er noget anderledes end de typer, Kasper Bruun tidligere har mødt.

- Han vil ligesom mig gerne ind og bestemme og styre i ringen. Jeg har set, at hvis han bliver presset, så har han lidt svært ved at stå ordentligt, men til gengæld har han utroligt hurtige hænder, så jeg skal virkelig være klar, siger Kasper Bruun.

Kasper Bruun boksede senest 5. oktober i London. Siden har han arbejdet med både boksestil og fysik, og han føler sig mere end klar til at gå i ringen.

- det ser rigtig godt ud. Lige nu er kroppen lidt træt, for jeg er inde i en hård periode i den her uge og næste uge. I går (fredag, red.) sparrede jeg tolv omgange, og det gik sgu godt, siger Kasper Bruun.

Kampen mod Tarik Madni bokses over otte omgange, og Kasper Bruun håber, at en sejr kan være med til at bane vejen for en titelkamp til næste år.


Seneste nyt

fra Nordjylland