Bubber overrækker pengegave til kræftramte børn

Bubber var også sidste år forbi Aalborg Universitetshospital med en donation og chokoladekage. Foto: Pressefoto- Ude og Hjemme

Børnekræftafdelingen på Aalborg Universitetshospital får i dag overrakt mere end 68 tusinde kroner.

Afdelingen for kræftramte børn på Aalborg Universitetshospital for i dag overrakt 68.559,75 kroner. Pengene er en del af Ude og Hjemmes store juleindsamling. Her fik de samlet 274.239 kroner ind, der bliver fordelt på fire børnekræft afdelinger i hele landet. Heriblandt Aalborg.

Bubber turnerede i december rundt til 29 byer, hvor han bortauktionerede gaver, der var doneret af lokale butikker i den gode sag tjeneste. Det fik indsamlet det rekordhøje beløb, der i dag bliver uddelt, og det er selvfølgelig børneværten selv, der overrækker checken. 

Pengene skal skabe glæde blandt de kræftramte børn og deres familier i en svær tid, samt skabe opmuntring blandt det hårdtarbejdende personale, men hvad pengene præcis skal bruges på, det må afdelingerne dog selv bestemme. 

Det er fjerde år i træk, at Ude og Hjemme samarbejder med Bubber om juleindsamlingen til fordel for Danmarks kræftramte børn, og siden 2013 er der indsamlet i alt 1.030.642,75 kroner til de fire børnekræftafdelinger.

Bubber overrækker pengene til Aalborg Universitetshospital klokken 10 onsdag, hvor der er lovet chokoladekage til børn, personale og pårørende. 

Flere nyheder fra TV2 Nord