Travl morgen for Falck: Nordjyderne havde startproblemer

Vinterens hidtil koldeste morgen har skabt problemer for masser af bilister, der har sendt bud efter Falck for at få gang i bilen.

Mange bilister kan nok nikke genkendende til denne situation - eller frygten for at havne i den. Det der med at sætte sig ud i en iskold bil, tidligt om morgenen, midt om vinteren. Man drejer nøglen, men alt hvad der kommer ud af det er en forkølet hosten.

Det er præcis sådan fredag morgen er begyndt for en hel del nordjyder. Det er vinterens hidtil koldeste morgen med temperaturer på den kolde side af -10 grader mange steder, og det har fået ganske mange bilbatterier til at sætte ud.

Derfor er Falck i tidsrummet fra klokken 4 i morges og frem til omkring klokken 7.30 rykket ud omkring tyve gange i Nordjylland for at give starthjælp til kolde biler. Det er mere end dobbelt så travlt som en normal morgen, oplyser vagthavende hos Falck.

Falck forventer at travlheden topper mellem klokken 7.30 og 8, men frem til omkring klokken 9, hvor de fleste er mødt på arbejde, vil der formentlig være biler, der har brug for lidt ekstra hjælp og en smule strøm for at komme i gang.


Seneste nyt

fra Nordjylland