Bulldogs i femte semifinale

Tre nordjyske floorballmandskaber er allerede klar til DM-finalerne. Men Frederikshavn Bulldogs skal ud i en sidste og afgørende kamp.

Bagud med 0-2 i semifinalekampe så det sort ud for floorballherrerne fra Frederikshavn Bulldogs. Men her i weekenden tog holdet to sejre over Rødovre, og dermed skal holdet ud i en femte og afgørende semifinale, der spilles næste lørdag.

Den anden finaledeltager blev allerede fundet lørdag, hvor Brønderslev Hot Shots tog den tredje sejr i serien mod AaB. Samlet vandt Hot Shots med 36-11.

Kvindernes finale bliver et rent nordjyske opgør mellem AaB og FC Outlaws fra Frederikshavn.

AaB slog ret sikkert Rødovre i to kampe med cifrene 9-1, 7-4. Outlaws var oppe imod Århus FS i semifinalerne. Det første opgør blev sikkert vundet med 6-0, mens århusianerne gav noget mere modstand i anden kamp, som Outlaws dog vandt med 6-4.

DM-finalen i kvindefloorball bliver et rent nordjysk opgør mellem AaB og FC Outlaws, der begge er i finalen efter to semifinalesejre. Outlaws slog i går Århus FS med 6-4 i det andet semifinaleopgør, men det blev noget mere spændende end ventet.

Outlaws - Århus 6-0, 6-4
AaB-Rødovre 2 kampe samlet 16-5


Seneste nyt

fra Nordjylland