Busser på blå mandag

Når over 7.000 konfirmander de næste to uger skal fejre blå mandag, så sker det for første gang med busser, som kører i pendulfart mellem Aalbort midtby og Fårup Sommerland.

Konfirmandernes blå mandage begynder traditionen tro her i slutningen af april og starten af maj, og i Nordjylland er mere end 7.000 konfirmander klar til at fejre den første mandag efter de bekræftes i deres dåb.

Det betyder samtidig, at de to helt store trækplastre på de blå mandage snart vil vrimle med glade teenagere. I Nordjylland er det Aalborg og Fårup Sommerland, som er de to helt store attraktioner, når Blå Mandag skal fejres.

Som noget nyt har Aalborg City arrangeret busser, som vil køre i pendulfart mellem Fårup Sommerland og Aalborg midtby. Således bliver det lidt lettere for de unge konfirmander, at komme frem og tilbage, når årets første af de to blå mandage i dag finder sted.

Busserne kører også den anden blå mandag, som er den 7. maj. Denne Blå Mandag forventes at blive den største, da søndagskonfirmanderne vil få selskab fra Store Bededagskonfirmanderne.


Seneste nyt

fra Nordjylland