To butiksrøverier søndag aften

Fremgangsmåden var stort set den samme, da to dagligvarebutikker i Aalborg Øst og Løkken blev røvet søndag kort inden lukketid.

Med blot en time og tyve minutters mellemrum blev to ekspedienter udsat for røveri, da de passede deres arbejde i Kiwi og Spar.

Kl. 2039 indløb der anmeldelse om røveri i Kiwi, Saltumvej 3, Aalborg Øst. En gerningsmand kom ind i forretningen og truede med en kniv ekspedienten til at udlevere et mindre pengebeløb, som han lagde i en medbragt klar plasticpose, oplyser vagtchef Poul Badsberg.

Røveren forsvandt herefter fra stedet i ukendt retning. Gerningsmanden beskrives som: Udenlandsk mand , 170 - 180 cm høj, iført hvid elefanthue, grå handsker, sort jakke, sorte stramme bukser, sorte sko med hvid sål og hvide stafferinger.

Kort efter gentog et lignende scenario sig i Løkken. Klokken 21.59 indløb der anmeldelse om røveri i SPAR, Toldbodvej 9, Løkken. En gerningsmand kom ind i forretningen og truede med en pistol ekspedienten til at udlevere et ikke offentliggjort pengebeløb.

Manden, der var maskeret, beskrives som: Mand, dansktalende, iført sort jakke med pelskrave. Mørke bukser, grå kondisko med hvide såler, sorte handsker. Han forlod stedet på ukendt vis.

Har man oplysninger i sagerne, kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland