Bygger 16.000 kvm. i Nørresundby

Midt i samfundets økonomiske nedtur går Calum Ejendomsaktiselskab i Aalborg i gang med et stort erhvervsbyggeri på Stigsborg Brygge i Nørresundby.

Der bliver bygget på en 2,5 hektar stor grund med udsigt til Limfjorden og til Aalborg.

- Det kan ikke nytte noget, at samfundet går i stå, selv om der er krise. Derfor har vi udviklet projektet - og vi har mod på at gå i gang nu, siger direktør Henrik Calum.

Grunden ligger mellem Limfjordsvej og Stigsborg Brygge bag dels Teknisk Forvaltning dels et friareal, der ikke bliver bebygget. De 2,5 hektar svarer i areal til mere end fire fodboldbaner, og projektet omfatter flere ejendomme i op til fem etagers højde med totalt cirka 16.000 kvadratmeter.

- Det bliver et attraktivt område med store, åbne arealer, grønne områder og lige ned til Limfjorden med masser af luft mellem de enkelte ejendomme. Vi vil gerne være med til at gøre Stigsborg-området til en attraktiv bydel, siger Henrik Calum.

Det nye byggeri er tegnet af Arkitektfirmaet Kjaer & Richter. Grunden er ryddet for de tidligere fabriksbygninger og ligger i dag som et stort græsklædt areal.


Seneste nyt

fra Nordjylland