28-årig tiltalt for jalousi-opgør i Tårs

En mand skal mandag i retten, tiltalt for at have udsat en kvinde for vold og seksuelle krænkelser.

Det er regningen for en mere end to år gammelt jalousi-sag i Tårs, der skal gøres op, når en nu 28-årig mand fra Vendsyssel mandag skal møde i retten i Hjørring. 

Manden er tiltalt for at have tvunget en kvinde med ud på en dramatisk køretur, hvor han udsatte hende for vold og krænkelser af seksuel karakter i et voldsomt opgør, der endte midt i Tårs.

Det tog sin begyndelse om morgenen 10. juli 2019 i en mindre oplandsby til Tårs. Ifølge anklageskriftet tvang den 28-årige kvinden med ud på køretur. Ifølge politiet spændte han hende fast og fastholdt hende under køreturen, som førte dem til Tårs. 

Forlangte sex på åben gade

Under turen sagde manden, ifølge anklageskriftet, flere gange til kvinden: ”Hvis jeg ikke skal have dig, er der ingen, der skal have dig”, hvilket fik hende til at frygte for liv og lemmer.

Da de kom til Bredgade i Tårs, hev den 28-årige kvinden ud af bilen med halsgreb og trak hende igennem byens gader. Ifølge tiltalen tvang han hende på et tidspunkt ind i en indkørsel og begyndte at hive tøjet af hende, mens han ifølge tiltalen forlangte sex. 

Han rev såvel trøje som bh af kvinden, så hun stod med blottet bryst på åben gade.

Ville ikke slippe

Optrinnet havde imidlertid påkaldt sig så meget opmærksomhed, at en politipatrulje nåede frem. Selv da betjentene ville anholde manden, forsøgte han fortsat at holde fast i kvinden, først med halsgreb og siden med sine ben.

Udover overgrebene på kvinden er han tiltalt for at have modsat sig anholdelse, ligesom han blev fundet i besiddelse af mindre mængder af kokain og ketamin. Det vides ikke forud for sagens begyndelse, hvordan den 28-årige mand forholder sig til tiltalen.


Seneste nyt

fra Nordjylland