Caféture i Aalborg gør U/21-drenge endnu skarpere

Bashkim Kadrii, Nicki Bille og Mathias "Zanka" Jørgensen træner på Aalborg Stadion forud for den afgørende gruppekamp mod Island lørdag.

Ifølge træner Keld Bordinggaard øger U/21-holdet chancerne for EM-succes, hvis de får en café latte i ny og næ.

Man skulle tro, at U/21-landsholdet havde bedst af at forberede sig til lørdagens kamp mod Island på træningsbanen. Men en tur på café kan ifølge træner Keld Bordinggaard også være point værd.

- Vi har været sammen længe nu, og de har godt af at komme lidt væk, siger Bordinggaard, der gav spillerne fri i onsdags.

- Det er nogle dejligt nuancerede drenge, som også finder stor nydelse i andre ting end det, der lige har med fodbold at gøre.

- De har også brug for andre input, og dem giver vi dem mulighed for at hente på caféture til Aarhus eller Aalborg eller en tur i sommerhus for at besøge familien. Det hjælper også os, forklarer Keld Bordinggaard og uddyber:

- Jeg kan mærke, at de trives fantastisk godt, og det er vigtigt for os videre i turneringen.

Træneren har ikke opstillet nogen regler, når spillerne får lov til at forlade hovedkvarteret i Rebild Bakker syd for Aalborg.

- De har frie tøjler, og de ved godt, hvor grænsen går. Jeg har stor tillid til dem, fastslår Bordinggaard.

I lørdagens kamp mod Island i Aalborg kan danskerne spille sig i semifinalerne ved EM. Bordinggaard og hans spillere er dog også afhængige af udfaldet af gruppens anden kamp mellem Hviderusland og Schweiz.

Schweiz topper lige nu Danmarks gruppe med seks point. Danmark og Hviderusland har tre point, mens Island har nul.