Camilla Frost satser stort på sit hotel

Hotel Jutlandia I Frederikshavn gennemgår lige nu en kæmpe renovering. Det er den største investering på hotellet i 22 år.

I 2005 overtog Camilla Frost jobbet som direktør for Hotel Jutlandia i Frederikshavn efter sin mor. Nu har hun foretaget den største investering i hotellet i hele sin tid som direktør.

- Det bliver helt fantastisk. Det er den største investering i min tid, og vi har sparet op i mange år. Vi laver en restaurant i verdensklasse, fortæller Camilla Frost.

Det er en investering, der har krævet mod, men som har været nødvendig. Det familieejede hotel, der snart fylder 50 år, trængte til en renovering.

– Vi skal turde rykke os og modernisere os. Efter renoveringen skal følelsen af hjemmehygge være så mærkbar, at Hotel Jutlandia bliver et sted, som folk lige slår vejen inden om, hvis de skal have en lidt mad, inden de tager hjem – eller måske bare et glas vin, fortæller Camilla Frost.

Det er den internationale designer Anders Busk Faarborg, der står bag indretningen i lobbyen og på sjette sal. Han har tidligere arbejdet for eksempelvis Paris Hilton.

- Anders forstår hotellets ånd, og hvad vi står for. Vores gæster skal føle hotellet som et hjem, og den tanke evner Anders at omsætte til indretning og møbler, siger Camilla Frost.

Designet er i top, det skal maden også være. Derfor har Camilla Frost lavet en forpagtningsaftale med Dennis Sommer, kokken og ejeren bag 2takt Café & Brasserie i Søndergade og investor i Tra2ria i Havnegade.

De to har talt meget og længe om restaurantplanerne, og Dennis Sommer har også været med i planlægningen i forhold til indretning af køkkenet. 

Camilla Frost vil ikke afsløre, hvor mange millioner kroner hotellet investerer i restauranten.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland