Campingfolket er ligeglad med musikken: "Jeg ved ikke, hvem der spiller"

Musikken er ikke førsteprioritet for flere af Nibe Festivals gæster. Mange vil hellere drikke øl og møde nye mennesker på campingområdet.

Lige godt hundrede kunstnere spiller i denne uge mellem træerne i Skalskoven på Nibe Festival. Men mens musikken spiller, sidder mange unge stadig nede i campingområdet. For det er slet ikke alle, der kommer for at høre musikken.

- Jeg har ikke hørt noget musik endnu. For mig handler det om at hygge med mine venner og så bare drikke så mange øl, det er det, det hele handler om, siger Oliver Knøsgaard fra Nørresundby.

- Jeg ved ikke engang, hvem der spiller, slutter han. 

Omkring 9000 gæster besøger musikfesten i Skalskoven, og det er netop de mange nye mennesker, der får Anders Høngaard til at tage på Nibe festival.

- For mig der er festival jo et tidspunkt, hvor man hygger sig og møder nye mennesker. Det gør man ofte bedst, synes jeg, på campen, siger han.

Indtil torsdag eftermiddag har han kun været til Suspekts koncert. 

Men du har jo betalt for det?

- Teoretisk set er det jo det største selvmål. Man betaler så mange penge for bare at sætte sig på en græsplæne og drikke øl, men det er jo stemningen - man kan altid se koncerter, siger Anders Høngaard fra Aalborg.   

 

Seneste nyt

fra Nordjylland