Campingplads efter programserie: Vi har fået mange flere bestillinger

Telefonen har glødet ved Dokkedal Camping efter Familien Jørgensen, der driver pladsen, medvirkede i programserien 'Campingpladsen'.

Telefonerne gløder ved Dokkedal Camping. Familien Jørgensen, der driver campingpladsen, har i otte programmer fortalt om de op- og nedture, som de har haft i årenes løb. Programserien 'Campingpladsen' har haft stor succes blandt seerne, og det kan de medvirkende nu mærke på telefonerne. 

quote Vi har ikke fået en eneste negativ kommentar efter programmerne.

Jens Jørgensen, grundlægger Dokkedal Camping

- Jeg har haft travlt ved telefonen. Der er både folk, der ringer og fortæller, at de har set programmet, og så har vi fået mange flere bestillinger. Jeg havde 25 bestillinger bare i går, og det er altså mange flere, end vi plejer at se i starten af marts, siger Jens Jørgensen, der er grundlægger af pladsen. 

I serien møder vi familien Jørgensen, der består af Jens og Jonna Jørgensen, der har grundlagt Dokkedal Camping, og deres to sønner Jesper og Joachim, der i dag driver den videre. I programmerne fortæller de blandt andet om, hvordan et kræftforløb nær havde kostet Jonna livet, og om hvordan familien i mange år var spilttet, da de to brødre blev uvenner og ikke ville tale sammen. Campingpladsen bliver dermed scenen for en familiefortælling. Du kan finde alle otte programmer i serien her. 

Den øgede opmærksomhed serien giver, har betydet at, der er kommet nogle lidt anderledes gæster på pladsen. Jens Jørgensen fortæller, at de har oplevet, at folk i weekenderne kommer og spørger, om de lige må se sig om på pladsen, da de jo har fulgt med på tv, men nu lige vil se det hele i virkeligheden. 

- Vi har ikke fået en eneste negativ kommentar efter programmerne. Alle der kender pladsen i forvejen, de kan jo genkende det, de ser i programmerene, så det har været meget positivt at være med, siger Jens Jørgensen. 

Det stopper dog ikke med medieopmærksomheden for familien Jørgensen nu. Familiejournalen har efter programmerne også meldt deres ankomst til pladsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland