Casper Hedegaard er ny folketingskandidat i Aalborg

Radikale Venstre i Aalborg har valgt Casper Hedegaard som ny folketingskandidat til Aalborg Nord Kredsen.

Casper Hedegaard er ny folketingskandidat til Aalborg Nord Kredsen.  

I efteråret vandt han det første radikale mandat i Mariagerfjord siden 2005, og nu skal han så forsøge at vinde et nordjysk mandat i Folketinget.

Partiforeningen i Aalborg er tilfredse med deres kandidater, der nu er Mulle Jensen, Daniel Nyboe Andersen og Casper Hedegaard. Partiforeningen håber, at de tre kandidater kan sikre et solidt radikalt valg.

- Casper Hedegaards opstilling i Aalborg er startskuddet på en helt ny tid for Radikale Venstre. Han er uden tvivl en af de stærkeste kandidater vi har haft i Aalborg i mange år, og jeg har stor tiltro til, at han kommer til at klare det rigtig godt. Han har en stor energi og en personlighed som er meget tiltalende og tillidsvækkende. Han bliver en dygtig politiker på Christiansborg, siger Jan Skrubbeltrang, Formand for Radikale Venstre i Aalborg.

Også Casper Hedegaard selv glæder sig til for alvor at komme i gang med arbejdet.

- Jeg er utrolig glad for at få muligheden for at se, hvordan Christiansborg ser sammenspillet mellem land og by og sammen med partiforeningen i Aalborg er jeg sikker på, at vi kommer rigtig langt. Jeg har set alt for mange politikere glemme virkeligheden, og derfor vil jeg også holde fast i byrådsarbejdet, hvis jeg skulle gå hen og blive valgt, siger Casper Hedegaard.

Udover at være byrådsmedlem for Radikale Venstre, så har han tidligere været medlem af hovedbestyrelsen samt næstformand for en lokalforening på Amager. Casper stillede op til Folketinget første gang i 2015 i Randers Syd kredsen, men opnåede ikke valg.


Seneste nyt

fra Nordjylland