Casper Sloth skifter fra AaB til Silkeborg IF

25-årige Casper Sloths tid i AaB er forbi, meddeler klubben torsdag eftermiddag.

Efter et forår med meget sparsom spilletid til Casper Sloth for AaB skifter midtbanespilleren nu til Silkeborg IF. Det meddler AaB i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

- Vi havde håbet, at Casper ville blomstre i AaB efter et mislykket ophold i Leeds, men det er desværre ikke lykkedes, hvorfor det heller ikke er blevet til den mængde spilletid, som Casper eller vi havde forventet, da han kom sidste sommer, siger Allan Gaarde om skiftet.

- Derfor er vi blevet enige med Casper om, at det bedste for begge parter er, at han kommer et andet sted hen, siger Allan Gaarde.

Derfor hedder Casper Sloths klub nu Silkeborg IF. Noget, der er kommet i stand, efter Casper Sloth i foråret blev flyttet til bænken i AaB efter at være kommet ind i truppen i sommeren 2016.

- Det er ingen hemmelighed, at min tid i AaB ikke er gået, som jeg havde håbet. Jeg havde selvfølgelig håbet på at spille mere. Da det heller ikke så ud til, at der ventede mere spilletid i den kommende sæson i AaB, er den bedste løsning, at jeg kommer et sted hen, hvor jeg kan spille, siger Casper Sloth, der altså fortsætter karrieren i Silkeborg IF

- Jeg har haft det super godt med holdkammeraterne og har været glad for at være i AaB. Derfor er det lidt trist at sige farvel. Men jeg synes, at Silkeborg IF har et spændende hold, som jeg glæder mig til at spille en masse for, siger han.

25-årige Casper Sloth opnåede 23 officielle kampe for AaB. Han har tidligere spillet 10 kampe for det danske landshold.


Seneste nyt

fra Nordjylland