Cecilie forberedte sig på sin konfirmation i 4 år

Konfirmationen er en stor dag for både konfirmanderne og deres familier. I en ny dokumentarserie sætter TV2 fokus på konfirmation og skildrer konfirmationen fortalt gennem fem unge konfirmander.

Cecilie Schmidt Hansen fra Strandby ved Frederikshavn er en af de fem konfirmander i serien Mit liv konfirmation, som har premiere på TV2 på næste tirsdag.

I dag havde serien forpremiere i Biffen i Aalborg, hvor kommende konfirmander kunne møde seriens instruktør Ulla Søe og en af serien hovedpersoner. 

Konfirmationen var en vigtig begivenhed i Cecilie Schmidt Hansens liv. Hun forberedte sig i 4 år på den store dag.

- Jeg husker, at det var en fantastisk dag. Nu er mine forældre skilt, og det at man har hele familien samlet. Det er nok det jeg husker mest, siger Cecilie Schmidt Hansen.

Omkring 45.000 børn tæller lige nu ned til deres konfirmation. I TV-serien har instruktør Ulla Søe i et år fulgt de fem familier og konfirmander. 

Serien kommer tæt på de fem meget forskellige familier og deres forberedelser og konfirmationsfester.

- Det der er helt tydeligt er ens for familierne er, at det er en vigtig dag, og at man fejrer reletionen mellem børn og voksne. Det synes jeg tydeligt, at man hører talerne, siger Ulla Søe.

Serien sendes på TV2 og har premiere på næste tirsdag. 

Nordjyde med i ny serie om en vigtig tid.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland