Champions League live på TV2/Nord

Pigerne fra Fortuna Hjørring har med en 2-1 sejr i bagagen gode muligheder for videre avancement. Se med på TV2/Nord fra klokken 20.00 i aften. Foto: Bruno Stagsted

Fortuna Hjørring tager i aften imod skotske Glasgow City i verdens største fodboldturnering for klubhold. Og du kan følge kampen live på TV2/Nord fra klokken 20.00.

Efter en flot præstation i første kamp, står de nordjyske kvinder fra Fortuna Hjørring med gode chancer for at gå videre i dette års Champions League. Nordjyderne vandt nemlig første opgør i Skotland med 2-1.

- Vi er favoritter efter vi vandt 2-1 i Skotland. Men det bliver en ny kamp på hjemmebane og her skal vi spille vores eget spil, hvis vi skal videre, siger træner Brian Sørensen til Uefa.com.

Fortuna Hjørring jagter derfor minimum ét point, hvilket vil sende dem direkte videre til 1/8-delsfinalerne. Vendelboerne må desværre undvære den rutinerede målmand Heidi Johansen til kampen.

Kampen fløjtes i gang klokken 20.15 på Hjørring Stadion. Og for dem, der ikke ønsker at trodse det danske efterårsvejr, kan kampen ses i sin fulde længde live på TV2/Nord. Vi starter optakt til kampen klokken 20.00. I halvlegen giver vi desuden et oprids af dagens vigtigste nordjyske nyheder i en nyhedsudsendelse.

TV2/Nord er den eneste danske tv-kanal, der viser kampen. Og samtidig sørger vi også for at producere kampen for den skotske tv-kanal BBC Alba.

Flere nyheder fra TV2 Nord