Charmeoffensiv skal lokke nye læger til

Frederikshavn Kommune har svært ved at tiltrække nye læger.

I Frederikshavn bød de i dag på sightseeing rundt i kommunen. Men det var ikke en helt ordinær rundtur, der blev givet. Den slog nemlig vejen forbi flere lægeklinikker.

Rune Zimmer og Charlotte Ernst fra Aalborg var blandt nogle af dem, der havde valgt at sætte deres lørdag af til denne rundtur for at høre, hvordan det er at være praktiserende læge på Toppen af Danmark.

- Jeg synes, det lyder meget interessant. Jeg står her i dag, fordi det lyder som noget, jeg godt kunne tænke mig at være en del af i fremtiden, fortæller Charlotte Ernst.

Det unge par er sammen med ni andre læger nysgerrige på, hvad Frederikshavn Kommune har at byde på. Kommunen har svært ved at tiltrække nye læger, men det forsøger de nu at gøre til en saga blot med den nye charmeoffensiv.

Rune Zimmer er uddannet læge, og skal snart beslutte sig for, om han vil læse videre som praktiserende læge. Kæresten Charlotte har stadig et halvt år tilbage på medicinstudiet i Aarhus.

- De har jo også snakket om, hvad kommunen kan tilbyde rent boligmæssigt, hvilke naturområder der er, at det er tæt på vand og alle de ting, som er med i vores overvejelser, når vi skal beslutte os for, hvor vi skal slå os ned henne, lyder det fra Charlotte Ernst. 

Se hele videoen i toppen af artiklen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland