Chauffører og ledelse nået til enighed

Efter et godt to timer langt møde mellem chaufførerne og ledelsen på Aalborg Portland er parterne nu nået til enighed. Ledelsen er gået med til at udlevere chaufførernes ansættelsesvilkår til deres kommende arbejdsgiver.

Aalborg Portlands cement-chauffører har sikret sig grundlaget for, at deres kommende, men endnu ukendte arbejdsgiver, vil tilbyde dem de samme løn- og arbejdsvilkår, som de er vant til fra Aalborg Portland.

Det var hovedkonklusionen efter knap to timers møde mellem chaufførerne, 3F's transportgruppe og direktør Frands Grex på Aalborg Portland.

20 chauffører påbegyndte mandag en strejke, fordi de var utilfredse med ledelsens planer om outsourcing på netop deres område. De frygtede at miste deres job, når transportopgaven bliver overdraget til en ekstern leverandør.

Strejken blev dog afblæst her til formiddag, og i løbet af eftermiddagen mødtes parterne så.

- Chaufførerne er glade for, at direktøren indvilliger i at aflevere oplysningerne om deres ansættelsesvilkår til deres kommende arbejdsgiver, så de er sikret de samme vilkår, som de er vant til fra Aalborg Portland. Vi har tillid til, at ledelsen håndterer sagen på den bedste måde for alle parter, siger formand for 3F's transportgruppe Arne Nielsen til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland