Choko hjemme igen efter bortførelse

Sofie fra Tårs fik stjålet sin pony på en mark ved Tårs, men efter en større efterlysning er Choko hjemme igen.

Det har været en turbulent tid for ni-årige Sofie fra Tårs nær Hjørring. Torsdag fortalte TV2/Nord om, hvordan ponyen Choko var blevet bortført fra en mark nær Tårs. I tolv dage gik Sofie og hendes familie i uvished om, hvad der var sket med ponyen.

Familien frygtede det værste, men efter at have efterlyst Choko på TV2/Nord fik de fredag endelig det telefonopkald, som de ventede på. En anonym mand ringede og sagde, at han havde Choko, og at familien kunne hente ham på en rasteplads i Viborg. Familien tog derfor til Viborg, hvor de mødtes med den anonyme mand, som ganske rigtigt havde Choko med sig.

- Da min mor ringer og fortæller, at de har Choko med hjem i hestetraileren, så bliver jeg bare så glad, siger Sofie.

Det skulle vise sig, at den anonyme mand havde købt Choko af en hestehandler - en person, som familien kender godt. Familien ønsker ikke at afsløre hans navn, men de har nu meldt ham til politiet.

- Det gør ondt at det er en, vi kender, som har gjort det her imod os. Jeg kan ikke forstå at der er nogen, der kan finde på at tage en hest, og da slet ikke tage en hest fra en lille pige, siger Sofies mor, Lone Back.

Choko er i god behold efter bortførelsen, og familien føler, at de har været meget heldige at få ham tilbage igen:

- Jeg er så glad, og det har bare været så dejligt at kunne gå ud i stalden og kæle med Choko igen, siger Sofie.


Seneste nyt

fra Nordjylland